Twee gewonden bij verkeersongeluk met meerdere auto’s op Julianaplein

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk vrijdagavond op het Julianaplein zijn twee mensen gewond geraakt. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

Het ongeluk gebeurde rond 18.20 uur op de rijbaan van Martiniplaza richting Hoogezand. Door nog onbekende oorzaak ontstond er een kop-staart ongeluk waar verschillende auto’s bij betrokken waren. Behalve de politie en verschillende ambulances kwam ook de brandweer ter plaatse. Zij hebben geassisteerd bij het bevrijden van de slachtoffers. De beide gewonden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk werd het verkeer vanaf Groningen-West omgeleid via de N370 en de N46. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen geborgen.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: