Punt voor Be Quick 1887 tegen Quick’20

Foto Andor Heij: Be Quick 1887 - Quick'20.

Be Quick 1887 heeft een punt overgehouden aan het thuisduel tegen Quick’20. Het werd 1-1. Be Quick is tiende in de hoofdklasse A op zondag en Quick’20 elfde.

Be Quick begon goed en kreeg twee aardige kansen via Arnoud Bentum. Uit het niets, maar wel schitterend, kwam de ploeg uit Oldenzaal op voorsprong. Jip Kemna joeg de bal van 25 meter in de bovenhoek.

Na rust ging Be Quick wat opportunistischer spelen en kwam na 83 minuten op gelijke hoogte door een knal van Bentum. Doelman Robert Smit van de Groningers redde het punt door een schot van Kemna over te stompen.

“We kwamen maar niet in ons spel”, aldus Be Quick trainer Steven Wuestenenk. “Vanaf de 46e minuut hebben we ons op de bank afgevraagd hoe we de wedstrijd konden kantelen. Dat gebeurde na een dubbele wissel. Toen kwamen we beter in ons spel. Ik denk uiteindelijk dat een punt voor ons terecht is”.