Jong Belegen met sportfanaat Jack Suiveer

nieuws

Jong Belegen is een nieuwe podcast, waarin journalisten Wesley Ferwerda (24) en Dick Heuvelman (73) een persoonlijk en kritisch gesprek aangaan met bekende en minder bekende mensen uit de Groninger sportwereld.

In aflevering nummer vier is sportfanaat Jack Suiveer de gast. Suiveer praat in Jong Belegen onder meer over zijn eigen sportcarrière, zijn jeugd, eigen kinderen en beroep. Daarnaast geeft Suiveer zijn kijk op het beleid van basketbalclub Donar en volleybalclub Lycurgus, de toekomst van de Stadse sport en de Stadjer legt uit wat volgens hem verschillen zijn tussen de Duitse en Nederlandse sportwereld.

De podcast is hierboven te beluisteren.

De volgende aflevering van Jong Belegen wordt op 29 november gepubliceerd.

Deel dit artikel: