Inbraak dupeert klanten kledingbank Maxima

Kledingbank Maxima aan de Oosterhamriklaan is slachtoffer geworden van een inbraak. “We zijn een winkel voor arme mensen. Dit raakt ons hard.”

Wanneer de inbraak precies plaatsvond is onbekend, maar naar alle waarschijnlijkheid gebeurde dit zondag. “Ze hebben met een zwaar voorwerp een raam aan diggelen geslagen”, vertelt bedrijfsleider Dalenda Zoghlami. “Vervolgens hebben ze twee laptops en sleutels ontvreemd. Ze waren waarschijnlijk op zoek naar een kassa, maar die hebben wij niet.”

Het herstel van het raam en de aankoop van nieuwe computerapparatuur moet uit eigen zak betaald worden. “Vanwege de hoge kosten zijn wij niet tegen inbraak verzekerd. Hierdoor kunnen wij nu geen nieuwe kleding voor onze klanten kopen, waardoor eigenlijk iedereen hierdoor heel erg geraakt wordt.” Mensen die iets gezien hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44.

Deel dit artikel:
Adverteren?