Elf nieuwe namen voor Noorderslag

nieuws

ESNS (Eurosonic Noorderslag) heeft elf nieuwe namen aangekondigd voor Noorderslag.

Eefje De Visser, Pip Blom, Joe Buck, Lena Hessels, Litzberg, Meetsysteem, MEROL, Queen’s Pleasure, Quique, Snelle & Live Band en Tabitha spelen allemaal op 18 januari 2020 in de Oosterpoort. Eerder werden al Altın Gün, Blanks, Gotu Jim, LO-FI LE-VI, Mensa, Ruben Annink en WIES gecontracteerd.

De aankomende editie van ESNS vindt plaats in Groningen van 15 tot en met 18 januari 2020. Eerder maakte ESNS al de namen bekend van 81 Europese acts, die in januari op Eurosonic spelen. In de komende maanden worden meer namen bekendgemaakt.

Deel dit artikel:

  1. @Marc …

    Wel voor de nieuwjaarsborrel onder de artiesten.Daarvoor komen ze wel.

    Zo zien heel veel artiesten Eurosonic/Noorderslag, maar ook dat ze dit een heel leuk festival vinden. Hoewel de televisieregistratie vorig jaar niet bijzonder was. In de voorgaande jaren was de televisieregistratie een avondvullende happening op NPO3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *