Alle leslokalen gaan open tijdens de Open Dag bij VRIJDAG

oogochtendshow

Zaterdag is iedereen van harte welkom bij de afdeling muziek van VRIJDAG aan de Sint Jansstraat. Alle leslokalen gaan open tijdens de Open Dag bij VRIJDAG, die van 13.00 tot 16.00 uur wordt georganiseerd.

VRIJDAG laat iedereen meekijken tijdens muzieklessen. Er kan worden kennisgemaakt met allerlei instrumenten, die ook kunnen worden uitgeprobeerd. Ook stellen de docenten zich voor.

De muziekschool biedt niet alleen les aan voor bijvoorbeeld gitaar of piano, maar ook modernere instrumenten zoals beats op een iPad, DJ-en en muziek produceren. Daarnaast biedt het ook vele mogelijkheden aan om samen met anderen te spelen in ensembles of orkesten.

De Open Dag wordt zaterdag 9 november, van 13.00 tot 16.00 georganiseerd bij VRIJDAG aan de Sint Jansstraat. Arend Jan Wonink van VRIJDAG was vrijdagochtend bij OOG Ochtendshow aan de telefoon om er alles over te vertellen. Beluister het interview hier terug.

Deel dit artikel:
Adverteren?