20 meter lang LED-kunstwerk ‘Wervel’ onthuld in parkeergarage Forum

Het kunstwerk “Wervel” is woensdagmiddag onthuld in Forum Groningen. Dit is onderdeel van de stapsgewijze opening van het Forum voor publiek. “Wervel” is gemaakt door Nicky Assmann en hangt in de parkeergarage.

De kunstenares combineert het streven naar innovatie en wetenschap met de turbulentie van de activiteiten die het Forum wil organiseren in een 20 meter lange LED-installatie in een vorm die doet denken aan een tornado. Het kunstwerk hangt in de parkeergarage als kunstzinnig welkom in de stad en het Forum.

De komende dagen zullen meer delen van het Forum geopend worden in aanloop naar de volledige opening op vrijdag 29 november.

Het kunstwerk ‘Wervel’ in de parkeergarage Forum. Foto: Paula Bultstra
Deel dit artikel: