Toch asfalt op Engelenmeerpad

nieuws

De gemeente gaat het Engelenmeerpad bij Engelbert toch asfalteren. Het pad ligt er sinds 2015 en er zijn klachten.

Het pad tussen Engelbert en Meerstad is nu gemaakt van een soort korrels , maar dat leidt tot veel ongemakken en klachten. Door het pad te asfalteren verdwijnen problemen zoals wateroverlast. De belangenvereniging Meerdorpen wilde graag een beter berijdbaar Engelenmeerpad.

Scholieren maken veel gebruik van het pad, daarom vinden de werkzaamheden plaats tijdens de herfstvakantie. Op dinsdag 22 oktober start de gemeente met het asfalteren. Na de vakantie is het pad weer open. Het zou kunnen dat de aannemer dan nog wel in de berm moet werken.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *