Luister hier OOG Sport van zondag 20 oktober terug

sport

OOG Sport bracht gisteren live verslagen van 2 voetbalwedstrijden. In de hoofdklasse A speelde Be Quick 1887 met 1-1 gelijk tegen RKVV Velsen. VV Helpman verloor in de 2e klasse L met 0-3 van VV Valtermond. Naast live voetbal, besteedde OOG Sport aandacht aan onder meer zaterdagsport. 

Vanaf 50:18 reageert coach Bennie de Jong op het gelijke spel van zijn ploeg tegen VV Zeerobben in de eerste klasse E van het zaterdag amateurvoetbal. Vanaf 2:24:19 geeft coach Erwin Heerlijn van het eerste herenteam van voetbalclub Oranje Nassau antwoord op de vraag of de 1-0 winst op Noordscheschut in dezelfde eerste klasse E terecht was.

Vanaf 1:49:48 klinkt een terugblik op het verloren ijshockeyduel van GIJS Groningen tegen Amsterdam Tigers van zaterdagavond in de eerste divisie, het werd  3-5 voor de Amsterdammers. In de terugblik komen in volgorde speler Sebastiaan Snijder en coach Csaba Kertsjo aan het woord.

Vanaf 2:02:42 reageert Taco Poelstra van Nic./Alfa-college op de overwinning van de Stadjers van zaterdagavond in de Overgangsklasse op De Hoeve. Nic won met 25-19. Tot slot geeft voetbalcoach René Wollerich van VV Helpman antwoord op de vraag of het verlies van Valthermond terecht was.

Hieronder is de gehele uitzending te beluisteren.