Luister hier OOG Sport van 27 oktober terug

OOG Sport bracht zondag onder meer live verslagen van 2 voetbalwedstrijden en een hockeyduel. Onderaan dit bericht is de gehele uitzending te vinden.

In de Hoofdklasse A verloor Be Quick 1887 met 1-2 van VV Hoogeveen en GSAVV Forward klopte VV Groninger Boys met 0-1 in de 2e klasse L. In de Overgangsklasse voor heren ging hockeyclub GHHC thuis met 1-3 onderuit tegen HC Tilburg. Naast live sport, kwamen de nodige andere onderwerpen aan bod.

Uur 1
Vanaf minuut 49:55 reageert voetballer Freddy de Grooth op het feit dat hij zaterdag doelpunt nummer 500 in het amateurvoetbal scoorde.

Uur 2
Zaalvoetbalster Tessa Peters van Drs. Vijfje reageert vanaf minuut 12:53 op de 3-1 overwinning in de Eredivisie van vrijdagavond op regerend landskampioen en Supercupwinnaar Feyenoord Futsal. Vanaf 33:13 volgt een interview met volleybalcoach Arjan Taaij van SAMEN.Lycurgus na afloop van de zege op RECO ZVH uit Zevenhuizen in de Eredivisie.

Uur 3
Vanaf minuut 07:18 interviewt onze verslaggever Groninger Boys trainer Fouad Faraouni over de 0-1 thuisnederlaag van zijn ploeg tegen GSAVV Forward. Vanaf minuut 20:20 aandacht voor SC Heerenveen – FC Groningen (eindigde in 1-1) met aansluitend interviews met Charlison Benschop en Mike te Wierik. GHHC heren coach Wouter Willems wordt vanaf minuut 29:53 geïnterviewd over de nederlaag tegen HC Tilburg. Vanaf minuut 37:40 hoor je GIJS Groningen coach Csaba Kertsjo over de verloren wedstrijd van zijn ploeg tegen Dordrecht Lions. Vanaf minuut 44:07 hoor je in volgorde interviews met PKC’83 trainer Bennie de Jong en met trainer Erwin Heerlijn van Oranje Nassau. De derby tussen de beide ploegen eindigde zaterdag in 1-6 voor Oranje Nassau. Tot slot hebben we in minuut 52:59 aandacht voor het EK schaken, waarop Stadjers Jorden en Lucas van Foreest voor Nederland uitkomen.