Vanaf vandaag (vrijdag) is de ijsvitrine van IJssalon Bij de Sluis in de Zeeheldenbuurt niet meer gevuld met ijs, maar met havermout en vers fruit. In navolging van Gino’s IJssalon, die in de winter stamppot serveert, wordt Bij de Sluis deze winter een heuze ‘oatmeal-bar’.
De bar maakt, naar eigen zeggen, gebruik van biologische ingrediënten en materialen. Ook vind je er om die reden geen theezakjes meer, maar thee van losse theeblaadjes.
Bij de Sluis is de twee ijssalon in de stad die een wintermenu opstelt. Andere ijssalons als Toscana en Talamini zijn ’s winters gesloten.
De witwangstern wordt niet vaak in Nederland gezien. Dit voorjaar zijn er 35 paartjes neergestreken…
Kunstenaar Wilma Vissers uit Stad heeft er een bijzonder avontuur opzitten. De afgelopen periode exposeerde…
Het is Donar zondagmiddag in Den Bosch niet gelukt om wederom te stunten. Het werd…
Wall House aan de A.J. Lutulistraat is tijdens het hele Pinksterweekend geopend. In het gebouw…
De noordelijke hiphopscene is dit weekend neergestreken in het Grand Theatre. Stichting Noordstaat presenteert in…
In Haren heeft in de nacht van zaterdag op Pinksterzondag brand gewoed in twee minibiebs.…
Bekijk reacties
Havermout, ken niemand die dat eet.
@Gemma, maar ze zijn er wel hoor. Havermout is een supergezond product.
Zie hier eens https://www.consumentenbond.nl/gezond-eten/hoe-gezond-is-havermout