Categorieën: Nieuws

Havermout in de ijsvitrine

Vanaf vandaag (vrijdag) is de ijsvitrine van IJssalon Bij de Sluis in de Zeeheldenbuurt niet meer gevuld met ijs, maar met havermout en vers fruit. In navolging van Gino’s IJssalon, die in de winter stamppot serveert, wordt Bij de Sluis deze winter een heuze ‘oatmeal-bar’.

De bar maakt, naar eigen zeggen, gebruik van biologische ingrediënten en materialen. Ook vind je er om die reden geen theezakjes meer, maar thee van losse theeblaadjes.

Bij de Sluis is de twee ijssalon in de stad die een wintermenu opstelt. Andere ijssalons als Toscana en Talamini zijn ’s winters gesloten.

Tom Veenstra

Bekijk reacties

Recente berichten

Nominatie voor CU-vrijwilligersprijs ‘Barmhartige Samaritaan’ weer van start

Tot en met 15 december kunnen inwoners van de gemeente Groningen weer vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties…

2 uur geleden

Gemeente: ‘Voorlopig geen probleem voor dierenambulance in zero-emissiezone’

Volgens het gemeentebestuur heeft de Dierenambulance Groningen voorlopig geen ontheffing apart nodig voor de zero-emissiezone…

2 uur geleden

Thermo Fisher wil opnieuw praten over cao; acties voorlopig gepauzeerd

Thermo Fisher, de Amerikaanse biofarmaceut met een vestiging aan de Zuiderweg in Hoogkerk, heeft zijn…

3 uur geleden

Kringloopwinkel GoudGoed blij met nieuwe plek aan Paterswoldseweg: “We hebben veel ruimte”

Kringloopwinkel GoudGoed is bijna een week geopend. Volgens manager van WerkPro Bastiaan van Vliet lopen…

3 uur geleden

Fietser gewond door aanrijding op Osloweg

Op de kruising tussen de Osloweg en de Gotenburgweg vond vrijdagmiddag een aanrijding plaats tussen…

3 uur geleden

Forumbibliotheek Selwerd feestelijk heropend

De Forumbibliotheek in Selwerd is vrijdagochtend feestelijk heropend na een verbouwing van drie maanden. In…

4 uur geleden