Foto: Bij de Sluis
Vanaf vandaag (vrijdag) is de ijsvitrine van IJssalon Bij de Sluis in de Zeeheldenbuurt niet meer gevuld met ijs, maar met havermout en vers fruit. In navolging van Gino’s IJssalon, die in de winter stamppot serveert, wordt Bij de Sluis deze winter een heuze ‘oatmeal-bar’.
De bar maakt, naar eigen zeggen, gebruik van biologische ingrediënten en materialen. Ook vind je er om die reden geen theezakjes meer, maar thee van losse theeblaadjes.
Bij de Sluis is de twee ijssalon in de stad die een wintermenu opstelt. Andere ijssalons als Toscana en Talamini zijn ’s winters gesloten.
Tot en met 15 december kunnen inwoners van de gemeente Groningen weer vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties…
Volgens het gemeentebestuur heeft de Dierenambulance Groningen voorlopig geen ontheffing apart nodig voor de zero-emissiezone…
Thermo Fisher, de Amerikaanse biofarmaceut met een vestiging aan de Zuiderweg in Hoogkerk, heeft zijn…
Kringloopwinkel GoudGoed is bijna een week geopend. Volgens manager van WerkPro Bastiaan van Vliet lopen…
Op de kruising tussen de Osloweg en de Gotenburgweg vond vrijdagmiddag een aanrijding plaats tussen…
De Forumbibliotheek in Selwerd is vrijdagochtend feestelijk heropend na een verbouwing van drie maanden. In…
Bekijk reacties
Havermout, ken niemand die dat eet.
@Gemma, maar ze zijn er wel hoor. Havermout is een supergezond product.
Zie hier eens https://www.consumentenbond.nl/gezond-eten/hoe-gezond-is-havermout