Haperende treinverbindingen richting Zwolle en Leeuwarden

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Wie dacht de file op de snelweg te mijden en de trein te nemen moet rekening houden met vertragingen.

Zwolle-Groningen: Tussen Hoogeveen en Assen rijden er minder treinen door een defecte bovenleiding. Dit duurt tot ongeveer 14:30 uur.

Groningen-Leeuwarden: woensdag 16 tot en met zondag 27 oktober, vanwege werkzaamheden: er rijden Snelbussen tussen Groningen en Leeuwarden, er rijden stopbussen tussen Groningen en Zuidhorn en stoptreinen tussen Zuidhorn en Leeuwarden, er wordt nog gewerkt aan de juiste dienstregeling vanaf 21 oktober van de stoptreinen tussen Zuidhorn en Leeuwarden; de informatie die op dit moment in de reisplanner staat, is niet correct; plan uw reis kort voor vertrek opnieuw. Extra reistijd een kwartier tot drie kwartier.

Zie ook: https://www.ns.nl/reisinformatie/actuele-situatie-op-het-spoor

Deel dit artikel: