“De herfst is perfect om de Week van het Landschap te vieren”

oogochtendshow
Foto: Gerard Kobes

Vanaf zaterdag begint de Week van het Landschap. Het doel is om mensen nog meer te laten genieten van het natuurschoon in onze provincie. Dat vertelde Petra van der Meer van Het Groninger Landschap, vrijdagochtend in de OOG Ochtendshow.

Alleen al in onze gemeente is op die manier een aantal verschillende landschappen te bekijken, van bos tot rivierenlandschap. In samenwerking met andere provinciale landschappen organiseert Het Groninger Landschap de Week van het Landschap. Hierbij worden vele activiteiten georganiseerd, waaronder herfstwandelingen, excursies, nachtwandelingen en nog veel meer.

“De herfst is een prachtig jaargetijde, met paddestoelen, prachtige herfstkleuren, je kunt allerlei voorbereidingen op de winter treffen, dus dit is juist hét perfecte moment om de Week van het Landschap te vieren”, aldus Van der Meer. Daarnaast vormen de verschillende activiteiten ook leuke herfstvakantie-bestedingen.

Beluister hier het interview terug zoals dat vrijdagochtend te horen was in de OOG Ochtendshow:

De Week van het Landschap is van 19 t/m 27 oktober 2019 en speelt zich in de hele provincie Groningen af. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op de website van Het Groninger Landschap.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *