Baudet en Hiddema komen dinsdagavond naar Huize Maas

nieuws
Foto's: DWDD WikiMedia Commons (CCY 3.0)

De Provinciale Statenfractie van Forum voor Democratie houdt dinsdagavond een ledenborrel in Huize Maas. Daarbij zullen ook Tweede Kamerleden Thierry Baudet en Theo Hiddema aanwezig zijn.

Tijdens de borrel kunnen Forum-leden en hun introducé’s nader kennis te maken met de Provinciale Statenfractie en diverse landelijke FVD-gezichten.

Voor de borrel moeten wel kaarten besteld worden en is dus niet publiek toegankelijk.

Deel dit artikel:

 1. Is OOG het ledenblaadje foor het Forum voor Demagogie? Of is het een oproep om met een foto van Hitler voor de deur te gaan staan met daaronder de tekst. Herinnert u zich deze nog?

 2. Iemand uitschelden voor analfabeet die dat overduidelijk niet is is typisch het soort domme taal wat aanhangers van demagogen uitslaan.

 3. Marc is nogal van Klaver van GroenLinks. Als er één partij is van de volksverlakking is dat het GroenLinks van tegenwoordig. Over demagogie gesproken. Daardoor worden dit soort partijen als FvD ook zo groot, maar dat begrijpt Marc niet.

 4. De Grote Misleider in Groningen. Dat ie zijn uil maar thuis laat. Dat er daadwerkelijk mensen zijn die in zijn studentikoze, kakkineuze rechtse ballen prietpraat trappen blijft me verbazen.

 5. Bij borrel praat kom vaak de waarheid boven drijven!
  Waar Maas en Waal te samen komen daar gloort weer politieke Hoop!
  FvD ga zo door!

 6. Ken je die mop van die partijbons die naar Groningen ging?
  Als ik de foto’s op twitter zo zie, waren er ook niet veel gasten. gelukkig maar.

 7. Forum voor Democratie bestaat natuurlijk bij de gratie van het falen van alle ander politieke partijen. Alleen de suggestie dat alleen Baudet de bevolking misleid, zou ik toch willen nuanceren. Zijn we decennia CPN ideologie vergeten, en hun politieke nakomelingen de SP en GroenLinks. Belangrijkste kenmerk van deze partijen zijn vooral de kritiekloze volgelingen. Met uitzondering van de SP zijn het vooral academisch opgeleiden die tot deze volgelingen behoren. Van de SP weten dat veel van hun kiezers wisselen tussen de SP en PVV.

 8. Gelukkig, ik had mijn Hitlerbord nog niet af. De volgende keer zal ik er staan met een heel mooi Hitlerbord.

  Mensen die zich afzetten tegen de elite en vervolgens achter een elitaire kwast als Baudet gaan staan hebben er niets van begrepen.

 9. @Marc ..

  Uit onderzoek is gebleken, dat dit proteststemmen zijn. NIET, dat ze de ideologie van deze partijen steunen.

  Ook zijn er massa’s die zich niet meer geroepen voelen om te stemmen.

 10. Maar heb je ook ooit zien schrijven ‘mensen die niet stemmen tellen niet mee in het debat’. In een soortgelijke strekking.

  Wat moeten ze dan? Iedereen die GroenLinks heeft gestemd met de laatste 2dekamer verkiezingen, zijn zeer zwaar teleurgesteld. Omdat Klaver nu een flinke buiging maakt naar de regeringspartijen.

  En nu zet de PvdA zich weer af en klimmen ietwat in de peilingen. En straks misschien ook weer een regeringspartij. En dan kan GroenLinks zich weer afzetten. En zo is continue het cirkeltje rond. Waardoor de gevestigde alsmaar de macht grijpen met minstens 76 zetels als opzet. Zodat het programma van de EU geen hinder ondervindt. Wil Nederland écht veranderen dan zul je een proteststem moeten uitbrengen. Maar voor velen zijn deze partijen als PVV en FvD totaal niet in rijm en te min met de eigen denkbeeld om daarop te stemmen. En stemmen ze helemaal niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *