Bankjes, paaltjes en bloembakken voor het Hoge Der A

Er komen bankjes paaltjes en bloembakken op het Hoge der A. Dat is de oplossing voor het parkeerprobleem.

Er wordt veel geparkeerd aan de waterkant terwijl dat niet mag. Automobilisten zien de stoep aan de waterkant aan voor parkeervakken.  Tussen de Turftorenstaat en de A-brug is dan vanaf de straat het water moeilijk te zien. En dat wringt, zeker nu de gemeente veel geld heeft gestoken in het opknappen van de straat. De PvdA baalde van de kwestie en stelde vragen aan de wethouder.

Volgens wethouder Philip Broeksma zijn de aanpassingen binnen drie a vier weken klaar en vanaf dan wordt er wel bekeurd.

Deel dit artikel:

  1. Er geldt een parkeerverbod Bart. Je mag je auto ook al niet op de grote markt of de vismarkt parkeren, terwijl daar toch ruimte zat is. Het is godgeklaagd. Rij naar het Malieveld met je Blik en eis dat de politiek er wat aan doet :p

  2. Er is maar één plek in de binnenstad waar ( straks) duur betaald parkeren toegestaan wordt nl onder HET MONSTRUM .
    Bruidsparen die in het gemeentehuis willen trouwen wandelen via de Kleine en de Grote Markt daar naar toe. Als ze geluk hebben kunnen ze bij slecht weer met het Stadsbusje.Wel betalen natuurlijk !!!!

  3. Wat mij betreft worden vrijwel alle parkeerplaatsen op straat in de Binnenstad uitgebannen. Dat zou dd Binnenstad erg ten goede komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *