Automobilist schept fietser op Van Iddekingeweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op de Van Iddekingeweg is een fietser geschept door een personenauto. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.50 uur ter hoogte van de kruising met de Van Ittersumstraat. “Hoe het precies kon gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “De fietser is in ieder geval voor de auto terecht gekomen waarna een botsing onvermijdelijk was geworden. Het slachtoffer is daarbij op de motorkap en de voorruit terecht gekomen. De auto liep hierbij flink wat schade op.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Nadat het slachtoffer gestabiliseerd is, is deze met onbekende verwondingen in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: