Aantal jongeren met jeugdzorg in Groningen bovengemiddeld

nieuws

Het aantal jongeren tot 23 jaar met jeugdhulp in de gemeente Groningen bedraagt 10,8 procent over het eerste halve jaar van 2019. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

Dat is hoger dan het landelijke gemiddelde. Dat is een op de twaalf jongeren, ongeveer acht procent.

In het oosten van Groningen, Drenthe en delen van Limburg liggen de cijfers het hoogst. Zo heeft 14,9 procent van de jongeren in Veendam jeugdhulp. Op Ameland heeft slechts 4,4 procent van de jeugd hulp. Waardoor dat komt meldt het CBS niet.

Deel dit artikel:

  1. Vind je het gek ze halen ze al huis uit voor een scheet inplaats dat ze jou naar werkelijke aard kijken nee ze trekken ze liever uit huis stel. Idioten zijn het als NEDERLAND nu niet eens keer wakker word dat het lang niet pluis is bij jeugdzorg weet ik het ook niet meer vroeger had je ook niet zoveel van die onzin maar nu word een kind voor elk Iets uit huis geplaatst word tijd dat de Nederlanders keer in opstand komen en dat de haag die jeugdzorg eens keer aanpakt want dit gaat veelste ver

  2. Ik vraag me af of de financiering van de Jeugdzorg wel gelijk loopt met het aantal gevallen. Ik vind het nogal wat die percentages. Als mensen nou een wat bewuster zouden omgaan met het nemen van kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *