‘Wat doen al die auto’s in de Folkingestraat?’

nieuws

Dinsdagmiddag rond een uur of vijf reden er binnen twee minuten twee personenwagens door de al met voetgangers en fietsers gevulde Folkingestraat. En dat gebeurt vaker.

The Alternative Department for Transport kaartte dit aan bij de gemeente.

Het antwoord luidt dat sommige auto’s daar mogen rijden, omdat ze daarvoor een vergunning hebben. De gemeente geeft de klacht door aan de afdeling handhaving.

 

 

Deel dit artikel:

 1. Loop dagelijks door de Folkingestraat en het lijkt wel 1 grote parkeerplaats. Regelmatig wordt je bijna van je sokken gereden door vrachtwagens en bestelbussen. Ik hoop echt dat hier nu eens wat aan gebeurt.
  De Herestraat is trouwens net zo erg. En ook op de vismarkt moet je uitkijken voor te hard rijdende motorvoertuigen.

 2. Gewoon een algeheel gebiedsverbod voor auto`s in gaan stellen binnen de diepenring en geef detailhandel de mogelijkheid om zich op bedrijventerreinen te gaan vestigen. Ben je van het hele gezeik waar het om auto`s gaat af en kun je de binnenstad waar dit nog niet heeft plaatsgevonden volledig in gaan richten voor studenten.

  Gemeentebestuur blij, studenten blij, detaillisten blij, Ome Duo blij, de Oranje bierkaart verstrekker blij en de anti-autobrigade in en uit deze stad blij

 3. Één klacht. Welgeteld één klacht. van een betweter die pro-fiets is.
  ligt er iemand onder die auto? Is iemand zich doodgeschrokken? honderden fietsers verbolgen, is er over tenen gereden?

  Gaan we nou elke huilebalk een eigen berichtje geven? Scheld de chauffeur ver….wijs hem op het inrijverbod bedoel ik, bel de politie, doe iets, maar dit is gewoon, gewoon….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *