Politie controleert brommers en scooters

nieuws
Foto: 112groningen.nl

De politie heeft vrijdagmiddag in Paddepoel en bij het Sterrenbos een brommer en scootercontrole uitgevoerd.

Er werd onder meer gekeken hoe hard de voertuigen konden rijden en of er technische gebreken waren.

De resultaten van de controles zijn nog niet bekend gemaakt.

Deel dit artikel:

  1. vervelen zich weer hebben ze nou echt niks beter te doen om de mens zo hun geld af te troggelen ze moeten die hele brommer gebeuren vrij gooien dit is puur spekken geld innen wok melding opnieuw laten keuren bekeuring gaat nergens over moters en autos rijden ook te hard pak hun dan op snelheid punten geven op rijbewijzen maar dit is nederland met hun regeltje ABN niveau bepaalt het wel dit land is gek aan het worden ten kosten van de goeie mensen wat rijk is word al rijker en de armen worden arme zo simpel is het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *