Categorieën: Nieuws

Gewapende overval op drogisterij winkelcentrum Paddepoel

Een drogisterij in winkelcentrum Paddepoel is maandagmorgen om zeven uur overvallen.

De dader heeft mogelijk met een vuurwapen gedreigd en is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

De politie heeft naar de dader gezocht, maar die is nog niet gevonden. Er is een Burgernetmelding uitgegaan met een beschrijving van de dader. Het gaat om een man met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en droeg een rode hoody. De man had een zwarte sporttas bij zich.

Mocht je de man zien, dan wordt sterk aangeraden om de man niet te benaderen, maar meteen contact op te nemen met de politie via het noodnummer 112.

Andor Heij

Bekijk reacties

  • Gaaf land!

    Je zult (zelfcensuur) toch maar om zes uur naar je werk gaan, om daar goed te werken en en misschien met collega's een leuke dagomzet te draaien, en er komt zo kansloze (zelfcensuur) "gangster" je even een trauma bezorgen door met een vuurwapen te zwaaien.
    Kans dat ie gepakt wordt is vervolgens zeer klein, en als ie gepakt wordt krijgt ie een forse "foei" van de rechter.

    Dit land is niet een klein beetje kapot aan het gaan. (Vooral lekker partijkartel blijven stemmen met zijn allen).

  • Sjoerd, meestal wordt op dat soort tijdstippen nieuwe voorraad geleverd. Dat niet dan verwerkt worden, zodat alles weer netjes is als de winkel om 12 uur open gaat.

  • Rickster. Het lijkt mij dan wel iemand, die heel goed op de hoogte is geweest. En vooraf al enige tijd dit heeft bestudeerd. Om zo.n tijd heb je immers ook nog geen omzet gedraaid.

  • VSH krijgt weer eens een anti-democratische oprisping vanwege een incident. De kans dat je gepakt wordt als je een winkel berooft is juist vrij groot. Er zijn vrijwel altijd camerabeelden. Je komt er ook niet met een foei vanaf. Dat wordt gewoon brommen.

  • Afgezien van Denk, zijn alle partijen buiten partijkartel een stuk democratiser dan die binnen het partijkartel.

    Zeker zo lang Nederland een cryptofeodaal bananenmonarchie zonder gekozen burgemeester en zonder referendum is. Zijn wat dat laatste betreft het enige land in de EU. Een ondemocratische zwarte vlek.

    Mocht de dader gepakt worden, krijgt ie een fopstraf. Enkele maanden in het staatshotel met een hapje, drankje, televisie, computer en was sportfaciliteiten. Stuur deze "dappere" "gangster" een jaartje naar een strafkamp in Siberië (mocht die nog bestaan) en hij zal het nooit meer in zijn hoofd halen om flinke hardwerkende mensen een trauma te bezorgen.

    (Maar ik snap dat jij als gemeentelijk juichaapje levend in veilige comfortabele bubble, weinig van de echte wereld begrijpt)

  • Tja als je de partijen waar de meeste Nederlanders op stemmen bestempelt als niet democratisch, omdat je het niet met eens bent en wel hoog opgeeft over de omhooggevallen flapdrol Thierry Baudet, dan weten we wel hoe hit zit VSH. Vraag eens aan die Meneer Otten hoe democratisch het er aan toe gaat bij het Forum voor "Democratie" Ik denk niet dat ze in Siberië zitten te wachten op onze kansenparels.

  • Groot voorstander van Europa van Lissabon tot Wladiwostok.

    Zieke westerse imperialistische wens om de wereld in het algemeen, en Rusland in het bijzonder te onderwerpen, na zoveel eeuwen maar eens loslaten. Eén grote Euraziatische unie betekent bijna al wereldvrede. Moet jij ook willen.

    Wordt goede buur van Rusland, geef de Russen een paar duizend euro (per jaar) en deze met vuurwapen "dappere" klootzak gaat een Siberisch kamp in. En hij komt - om het in zijn eigen stoere gangster woorden te gebruiken - als een bitch terug. Een tamme bitch.

    Over gedoe binnen FvD. Als de macht via politieke outsider serieus uitgedaagd wordt, wordt deze door macht geïnfiltreerd, en van binnenuit kapot gemaakt. Bij sommige CPN vergaderingen waren meer dan de helft van de aanwezigen BVD'ers. Nederlands een democratie? Haha, lachen man. Dat partijen daarom ledenpartijen géén kunnen zijn, of intriganten er rücksichtslos uittrappen, snap ik dan ook prima. Of ze democratisch zijn, valt alleen op basis van hun programma te beoordelen.

  • @Gert van Akkeren.

    Bar weinig. Probeer me echter tegen beschuldiging van "antidemocratische oprisping" te verdedigen.

    Maak een opmerking over middenpartijen omdat ik denk dat de zogenaamde kartelpartijen er vooral voor de belangen van de elite zijn, en derhalve niet genegen zijn om substantieel bedragen in extra recherchecapaciteit te steken. Of in gevangeniscapaciteit. Kartelpartijen zijn een kruiwagen van de 1/10 promille. De 1% is een veel te ruim en los begrip.

    Mijn bredere initiele punt (in mijn eerste reactie) doelt op beleidskeuzes op gebied van justitie. Keuzes die trouwens niet helemaal los staan van de vraag of massa-immigratie niet veel meer ongewenste dan gewenste effecten heeft. Een vraag die door middenpartijen met "nee" wordt beantwoord. Waarbij weer gelijk aangetekend moet worden dat het antwoord op de vraag wat massa-immigratie is, slechts een subjectief antwoord te geven is.
    De immigratie-wetenschap van "professors" Leo Lucassen is het tegenovergestelde van een natuurwetenschap. Heb zelf het meest met het Japanse antwoord op de vraag wat massa-immigratie is; meer dan 20 vluchtelingen per jaar wordt als een bedreiging van de Japanse cultuur wordt gezien.

    Andere interessante vraag zou zijn of dit forum bedoeld is voor gemeentelijke juichaapjes (communicatiemedewerkers) als "Marc" en nu ook ene "Merel". Types van wie de enige bijdragen lijkt te bestaan uit het framen van burgers die op dit forum hun zorgen/klachten spuien. Met frames als "antidemocratische oprisping" (lees fascisme).

    Trek het in mijn reacties veel te breed. Mijn fout. Het geprovoceer en beledigen door types als "Marc" helpt hier niet bij. Zelfs de superinhoudelijke Mevrouw Kiki krijgt het met regelmaat van deze communicatie-ambtenaar van langs. Dit aanpakken lijkt me ook een punt van verbetering die zal bijdragen aan inhoudelijke, aangename en goede discussies op deze site.

    Zal me in mijn initiele reacties beperken tot 3-liners. En zal niet meer te reageren op types als "Marc". Krijgt dezelfde behandeling als mijn oude stalker die zich nu "RealJack" noemt.

    (In ander bericht over vliegreizen naar Bodrum volgt eveneens een politiek verhaal. Komt doordat ik weinig verschil zie tussen het gebrek aan moraliteit in huidige Turkije en dat in het Zuid-Afrika ten tijde van het apartheidsregime).

    • VSH,
      iedereen heeft het recht te reageren op artikelen van OOG, mits men zich aan normale fatsoensregels houdt.
      Maar om nou iedereen die het niet met jou eens is, maar wel met het beleid van de gemeente (of met delen daarvan), een 'gemeentelijk juichaapje' te noemen.....

  • Vind "Marc" ergens nog wel een mooie kerel. Ondanks zijn streken.

    Zoals iedereen die gemeentelijke beleid aanvalt, als idioten weg te zetten. Of dit nou om Rene Strobos, "Middenwe", mijzelf, "De Bomenridders", "Brum" of mevrouw Kiki gaat. Wekt ie bij mij, maar zeker niet alleen bij mij, de indruk dat ie weleens voor de gemeente als communicatiemedewerker kan werken.

    Hoe het ook zij, heb zeker enige waardering voor 's-mans kennis en retorische vaardigheden. Maar ik reageer er niet mee op. Moet voor jullie ook leuk en zinvol zijn.

    Groeten

Recente berichten

Rondleiding langs graven verzetsstrijders op Zuiderbegraafplaats

In aanloop naar 4 en 5 mei worden rondleidingen verzorgd over zestien Groningse verzetsstrijders die…

43 minuten geleden

Verdachten van aanrijding peuter weer vrij; politie nog bezig met onderzoek

De twee mannen die worden verdacht van het aanrijden van een kind, dinsdagavond rond zes…

1 uur geleden

Start Rui Mendes in de basis tegen Telstar? ‘Ik denk dat hij mooi in ontwikkeling is’

Er breekt een zeer spannende speelronde aan voor FC Groningen. De ploeg van trainer Dick…

2 uur geleden

Gronings whiskyplatform European Whisky Auctions bestaat drie jaar

Begonnen als lokale start-up, uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van online whiskyveilingen. European…

4 uur geleden

Wielrenner gewond na aanrijding door vrachtwagen

Een wielrenner is donderdagochtend gewond geraakt na een aanrijding aan de Duinkerkenstraat. Dat meldt RTV…

4 uur geleden

Blauwbörgje krijgt afdeling voor jonge mensen met dementie

Zorgaanbieder Dignis opent op 15 mei in 't Blauwbörgje een nieuwe afdeling voor jonge mensen…

5 uur geleden