Flinke rookontwikkeling bij brand in transformatorhuis

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In een transformatorhuisje aan de Ulgersmaweg heeft vrijdagavond enige tijd brand gewoed. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

De melding van de brand kwam rond 20.00 uur binnen waarop een bluswagen ter plaatse werd gestuurd. Bij aankomst bleek er flink wat zwarte rook uit het transformatorhuis te komen. “De brandweer heeft ook een poederblusaanhanger meegenomen”, vertelt Ten Cate. “Daar voert men op dit moment een blussing mee uit.”

In de straat brandde vrijdagavond geen straatverlichting. Of dit door de brand is veroorzaakt is onbekend. Voor zover bekend had het geen gevolgen voor de stroomvoorziening voor bedrijven en woningen in de buurt. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: