Donar kan niet stunten tegen Benfica

sport
Foto: Gerrie van der Boom, FotoKlick Fotografie

Donar ligt uit de voorrondes van de Champions League. De Groninger basketballers wonnen vrijdagavond in MartiniPlaza weliswaar met 76-66 van SL Benfica, maar dat was niet genoeg na de 95-65 nederlaag van afgelopen dinsdag in Lissabon.

Om de eerste voorronde van de Champions League door te komen, moest Donar elk kwart met gemiddeld 8 punten winnen. Aan het eind van het eerste kwart leek er nog hoop, toen dat kwart met 8 punten gewonnen werd: 15-7. Bij rust was de voorsprong nog iets vergroot, tot 11 punten: 41-30. Een slecht derde kwart van de kan van Donar zorgde voor een 53-50 tussenstand na drie kwarten. Het laatste kwart werd nog wel gewonnen.

Topscorers bij Donar waren Carrington Love met 16 punten, Matt McCarthy met 13 punten en Deshawn Freeman met 10 punten. Bij Benfica was Toure’ Murry topscorer met 17 punten.

Donar gaat nu door naar de groepsfase van de FIBA Europe Cup.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *