Auto botst achterop bestelbus op Hereweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk zondagavond op de Hereweg is een personenauto achterop een bestelbus gebotst. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

Het ongeluk gebeurde even na 19.00 uur onder het viaduct waar de zuidelijke ringweg de Hereweg kruist. “De bestelbus remde voor de verkeerslichten”, vertelt Rick ten Cate van tencatefotografie.nl. “Naar alle waarschijnlijkheid werd dit te laat gezien door de bestuurder van de grijze personenauto die daar achter reed.” Hulpdiensten waaronder de politie en een ambulance waren snel ter plaatse. “Al snel bleek dat er niemand gewond was geraakt. Wel had de personenauto flink wat schade opgelopen.”

Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. De camionette kon op eigen kracht verder rijden. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

  1. De doorstroming van het verkeer bij het viaduct is sinds het afsluiten van de afslag Kempkensberg en het extra plaatsen van stoplichten er niet beter op geworden, je zou zelfs kunnen zeggen dat het er slechter op geworden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *