Vrachtwagen gekanteld bij verkeersongeluk

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagavond op de Winschoterweg is een vrachtwagen gekanteld en in de berm beland. Twee mensen raakten gewond. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde even voor 18.30 uur. De vrachtwagen werd vermoedelijk geraakt door een tegemoetkomende auto. Door de botsing belandde de truck op zijn kant en schoof een aantal meters door de berm in. Twee personen raakten gewond. Ze zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk. De weg was tijdelijk afgesloten.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *