Op- en afrit Hereweg naar zuidelijke ring maandag- en dinsdagnacht afgesloten

nieuws
Foto: Google Streetview

De af- en oprit Hereweg van en naar de zuidelijke ringweg maandag- en dinsdagnacht tussen 20.00 uur en 06.00 uur afgesloten. Dat moet omdat er verkeerslichten geplaatst worden op de Hereweg, ter hoogte van de Waterloolaan.

De verkeerslichten worden geplaatst omdat de Waterloolaan ingericht wordt voor tweerichtingsverkeer. Ook in de nachten van 22, 23 en 24 augustus is de afrit om dezelfde reden niet te gebruiken. Op de Hereweg zelf wordt er wisselend een rijbaan afgesloten. Het verkeer kan dan, met enige vertraging, door blijven rijden.

Voor het opnieuw inrichten van de Waterloolaan, wordt de Waterloolaan op dinsdag 20 augustus en vrijdag 23 augustus tussen 08.00 uur een 17.00 uur af en toe afgesloten.

Vanaf 26 augustus rijdt het verkeer in twee richtingen over de Waterloolaan. Dan zal ook de afrit bij de Kempkenberg definitief dicht gaan.

Deel dit artikel: