Automobilist schept moeder en zoontje

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagmiddag in Hoogkerk heeft een automobilist een fietsster met achterop haar zoontje geschept. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 14.50 uur op de kruising Reddingiusweg met de Zuiderweg. “De automobilist kwam van de Reddingiusweg”, vertelt Ten Cate. “Bij het opdraaien naar de Zuiderweg heeft de bestuurder naar alle waarschijnlijkheid moeder en zoontje over het hoofd gezien waardoor een aanrijding het gevolg was.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Het zoontje is opgevangen door omstanders, de moeder raakte gewond en is na stabilisatie met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

  1. ik kwam er met mijn kleinzoon langs nadat het was gebeurd en legde hem uit dat ondanks als je voorrang hebt met de fiets je altijd moet uit kijken want heel veel automobielisten rijden vaak door of kijken niet goed of er fietsers aan komen ik ken de vrouw en kinderen wonen bij ons om de hoek en hoop dat het goed gaat aflopen wens ze sterkte en beterschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *