Als zeemeermin kanker de wereld uit zwemmen

De zesde editie van de Groningen Swim Challenge staat alweer voor de deur. 31 augustus trekken zwemmers weer van Zoutkamp, Lauwersoog naar de stad of doen ze mee met de City Swim. Behalve kinderen onder de 16 jaar.

Die kunnen namelijk mee doen met de Kids Swim. Die tocht is korter en speciaal voor kinderen van 10-15 jaar oud, zodat ook de jongste generatie geld op kan halen voor het Kankerreasearchfonds van het UMCG.

Ook Jasmijn, Annegreet en begeleider Janne zwemmen mee. Zij doen dat zelfs als zeemeermin. OOG zocht de dames op en keek met ze mee.

Deel dit artikel:

  1. De zeemeerminnen leven in de natuur in zout zeewater. Het is bekend dat zeemeerminnen soms ook zoet water opzoeken. De zeemeerminnen leven echter in de natuur het liefst in zout zeewater. Zeemeerminnen heten niet voor niets zeemeerminnen.

    Laten we met z’n allen het goede doel van deze drie Groningse zeemeerminnen steunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *