Veel Groninger clubs aan elkaar gekoppeld in districtsbeker

sport
Foto Andor Heij: Oranje Nassau - PKC'83

In de poulefase van de noordelijke districtsbeker voor de eerste en tweedeklassers zijn veel Groninger voetbalclubs aan elkaar gekoppeld. Iedere poule bestaat uit vier clubs die een halve competitie tegen elkaar spelen.

Zaterdag eersteklasser PKC’83 en zondag eersteklasser GRC Groningen zitten bij elkaar in de poule met de tweedeklassers Helpman en Zuidhorn.

Zaterdag eersteklasser Oranje Nassau ontmoet zondag eersteklasser Hoogezand en de tweedeklassers Gorecht uit Haren en Veendam 1894.

Zondag eersteklasser SC Stadspark speelt tegen de tweedeklassers The Knickerbockers en FC Lewenborg uit de stad en tegen Kollum.

Zaterdag eersteklasser VV Groningen heeft eersteklasser WVV uit Winschoten en de tweedeklassers NEC Delfzijl en ASVB uit Blijham als tegenstander.

Zondag tweedeklasser GVAV Rapiditas speelt tegen eersteklasser Winsum en de tweedeklassers Bedum en Zwaagwesteinde.

De nieuwbakken zondag tweedeklasser Gruno kruist de degens met eersteklasser Broekster Boys en de tweedeklassers Be Quick Dokkum en Oerterp.

Het speelschema is nog niet bekend. De wedstrijden staan gepland in het weekend van 31 augustus en 1 september en de volgende twee weekeinden. De eerste twee in de poules gaan door naar de knock-outfase. Be Quick 1887 gaat direct naar die ronde, omdat de club in de hoofdklasse speelt en op 1 september al aan de competitie begint.

Alle poule-indelingen districtsbeker

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *