Oefenzege FC Groningen op Hannover ’96

sport
Foto: Sportphotoagency.com Hannover'96 - FC Groningen. Kaj Sierhuis (l) scoorde.

FC Groningen heeft in Hannover zaterdagmiddag met 1-0 gewonnen van Hannover ’96, dat afgelopen seizoen uit de eerste Duitse Bundesliga degradeerde.

FC Groningen begon voortvarend in de oefenwedstrijd met een kans voor Ajdin Hrustic. Na 11 minuten maakte Kaj Sierhuis met een fraaie boogbal de 1-0 voor FC Groningen. Sierhuis kreeg nog een behoorlijke mogelijkheid. Hannover kreeg één grote kans die over ging.

De Duitsers kregen direct na rust een paar kansen, waarbij doelman Sergio Padt zich kon onderscheiden. Na 65 minuten schoot Ramon Lundqvist hard in, maar de bal werd gepakt door Hannover doelman Michael Esser. Ook Sierhuis stuitte nog op Esser. Hannover kwam niet verder dan een gevaarlijke vrije trap die door Padt werd gepakt.

Foto: Sportphotoagency.com Hannover’96 – FC Groningen.
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *