Combinatie Herepoort start met intrillen damwanden

Groningers die rond de Zuidelijke Ringweg tussen het Julianaplein en het Europaplein wonen hebben het vast al gemerkt. Dinsdagochtend is Combinatie Herepoort begonnen met het intrillen van zo’n 2500 damwanden.

De damwanden worden gebruikt om een bouwkuip aan te leggen voor de verdiepte ligging van de Zuidelijke Ringweg. Combinatie Herepoort verwacht dat het geluid overdag binnen de grenzen van de Algemene Plaatselijke Verordening blijft. Ondanks voorzorgsmaatregelen is schade aan woningen volgens de aannemerscombinatie niet helemaal uit te sluiten. Combinatie Herepoort zegt te hopen op ‘een snelle en kordate afhandeling’ van mogelijke schades.

In principe wordt er tussen 07.00 uur tot 19.00 uur gewerkt. Als de planning in gevaar komt wordt op zaterdag doorgewerkt en duren de werkzaamheden op werkdagen tot 23.00 uur. Het intrillen gaat nog tot het einde van het jaar duren.

Deel dit artikel:

  1. Marc kun je iets over PVV plan vertellen en staat mijn naam in dat plan ? Ben benieud ?Al hetgeen ik hier noem komt bij me zelf vandaan en van niemand anders. Deze vakkennis heb ik in 43 j opgedaan.Ik heb nog een collega op dit vak gebied dat is ex hoofdopzichter PWS Gron. Maar lang niet die ervaring door het hele land. Niemand pusht mij en ik zou geen 2e persoon weten met mijn ervaring.Vanmorgen kreeg ik van de pers ! Piet dit werk is niet iitvoerbaar te weinig ruimte.Mijn antwoord dat heb je goed in de gaten. Heb jij(ik) een oplossing. Ja die heb ik en die is wel uitvoerbaar.Niets PVV ! Zelf had ik liever Aquaduct onder Jullianaplein en onder Winschoterdiep en onder Eemskanaal door gezien.Handhaving op afritten Hereweg.Mijn ideeen !

  2. De verlaagde weg deels tunnel had ik liever weg gelaten en voor dat geld de aquaducten gezien en een nieuwe ruime westelijke ringweg dat was voor stad en ommeland beter geweest. Nu wordt de stad niet meer goed bereikbaar. Waarom kom je niet met eigen naam en adres en mail naar buiten. Waarom verschuil je je ?

  3. Omdat jij alleen naar het verkeer kijkt Pieter en niet naar een leefbare stad. Dit zal de leefkwaliteit van het zuiden van de stad aanzienlijk verbeteren. Ik verschuil me niet, maar ik heb recht op privacy. Staat in de wet. Ik hoef mijn persoonlijke gegevens niet aan jou te openbaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *