Beijum moet het twee weken stellen zonder Albert Heijn en Gall & Gall

nieuws
Foto: AH Meins (Facebook)

Na de vestigingen aan het Floresplein en in Winkelcentrum Paddepoel gaan ook de Albert Heijn en de Gall & Gall in Beijum twee weken dicht voor een verbouwing. De verbouwing duurt van 7 tot en met 20 augustus.

“De winkel wordt helemaal opnieuw ingericht met het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn en wordt daarmee ook een stuk duurzamer,” zo stelt ondernemer Alice Meins Op woensdag 21 augustus om 11:00 uur openen de deuren weer van de totaal vernieuwde winkel.

De metamorfose van Albert Heijn Meins Beijum maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Deel dit artikel: