Arjen Robben stopt met voetballen

nieuws

Arjen Robben zet definitief een punt achter zijn loopbaan. Dat heeft de voetballer uit Bedum donderdag besloten.

Er gingen nog geruchten rond dat Arjen Robben terug zou keren bij een oude liefde als PSV of FC Groningen. Dat gaat echter niet gebeuren. De vleugelflitser won in zijn rijke carrière liefs 12 titels en speelde onder andere ook nog voor Chelsea, Real Madrid en Bayern München.

Wat Arjen Robben nu gaat doen, is nog niet bekend. Momenteel laat Robben een grote villa bouwen aan de Verlengde Hereweg in Groningen. Donderdagavond wordt de aflevering van Herestraat Helemaal met Arjen Robben op OOG TV herhaald.

Deel dit artikel:

  1. Eerst maar genieten van je vrije tijd Arjen met je kinderen en je vrouw. Daarna hoop ik werkelijk, dat je iets gaat betekenen voor de FC. De club waar alles mee begon!

  2. Prachtige carrière, wel een man van glas en een duikelaar maar zijn prestaties zijn groter dan de paar negatieve punten van zijn carrière.

  3. RealJack: wat heb jij nou gepresteerd in je zinloze leventje dat jij jouw miezerige mening over Robben hier en op dit moment moet geven. Robben heeft grootse prestaties geleverd en miljoenen mensen over de hele wereld gedurende 19 jaar op inspirerende wijze laten zien wat een grote sportheld en mooi mens hij is. Maar RealJack moet zo nodig even wat van zich laten horen bij Oog. Goed zo RealJack, je bent een aanwinst voor de mensheid. Namens iedereen hier hoop ik dat je terugkijkt op een zinvolle inspirerende bijdrage in dit forum. Topperrrrrr!

  4. Robben had een prachtige carriere maar het is naief om zijn reputatie als ‘diving cheat’ helemaal te negeren. In Engeland had hij een ronduit slechte reputatie op dit gebied.
    Wanneer je dit niet wist dan kun je beter deze termen even googelen.
    Er zijn ook voetbaltoppers die dat niet nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *