Technische storing dwingt OOG Sport tot uitstellen radio-uitzending

sport
foto: Gerrie van der Boom - FotoKlick Fotografie

Vanwege de technische storing bij OOG Radio, zal OOG Sport eenmalig morgenavond van 18:00 tot 21:00 uur pas te beluisteren zijn. Normaal gesproken zendt het sportprogramma op de zondag tussen 14:00 en 17:00 uur uit, maar door de storing is een live-uitzending niet mogelijk.

Morgen wordt de laatste OOG Sport van het sportseizoen 2018/2019 uitgezonden. Het programma staat ter gelegenheid daarvan in het teken van terugblikken op het afgelopen sportseizoen. In het eerste uur openbaren sportgoeroe Jack Suiveer, journalist Thijs de Jong en eindredacteur van OOG Sport Wesley Ferwerda hun top-3 stad Groningen gerelateerde sportmomenten van het afgelopen seizoen.

In het tweede uur schuiven coach Arjan Taaij en aanvoerder Wytze Kooistra van volleybalclub Lycurgus aan. Halverwege het uur worden zij afgewisseld door speelster Sharon Luttmer van het eerste damesteam van zaalvoetbalclub Drs. Vijfje en voormalig coach van het eerste herenteam van de studentenclub Sees Bergman.

In het derde en laatste uur wordt allereerst aandacht besteed aan het seizoen van voetbalclub FC Groningen, waarna coach Kees Vlietstra en speelster Kylie Wetsema van korfbalclub Nic./Alfa-college hun kijk op het korfbalseizoen toelichten.

OOG Sport is morgenavond tussen 18:00 en 21:00 te beluisteren op OOG Radio en Televisie via 106.6 FM, 107.0 FM en de livestream op www.oogradio.nl.

Deel dit artikel: