Overval cafetaria Floresstraat in Opsporing Verzocht

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

In het programma ‘Opsporing Verzocht’ worden dinsdagavond beelden vertoond van de overval op een cafetaria in de Floresstraat op 25 april.

De overvallers komen die nacht tegen 01.00 uur binnen. De mannen, beiden in het donker gekleed, bedreigen een klant en een medewerkster met een mes. Op beelden is te zien dat een van de overvallers geld uit de kassa haalt. Ze doen het geld in een tas van het merk Aspact en rennen er via de Bataviastraat vandoor. Volgens de slachtoffers zou het gaan om jonge jongens en werden ze rond de 15 jaar geschat. Ze spraken Nederlands en kwamen nerveus over.

De cafetaria werd in februari ook al overvallen. De politie pakte toen een 15-jarige jongen op.

Deel dit artikel: