Lustrumgala RUG toch gratis voor studenten

nieuws
Foto: Joachim Kohler via WikiMedia

De toegangskaarten voor het lustrumgala van de RUG zijn vanaf nu gratis voor studenten. Dat meldt de Universiteitskrant.

Vanwege de tentamenperiode en de hoge entreeprijs meldden zich te weinig studenten aan voor het feest in MartiniPlaza. Volgens Bram Douwes van de organisatie waren er tot nu toe nog maar duizend kaarten verkocht. Hij denkt dat veel studenten wel naar het feest willen komen, maar dan voor hoogstens een paar uurtjes, vanwege de tentamenperiode. Dan willen ze niet het volle pond betalen.

De RUG loopt nu wel inkomsten mis. Volgens Douwes werd de Nacht van Kunst en Wetenschap echter boven verwachting goed bezocht, en dat maakt de strop minder groot. Studenten die al betaald hebben voor hun kaartje, kunnen de organisatie mailen en hun geld terugvragen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *