Hereweg bij viaduct drie weekenden dicht

nieuws

De Hereweg is de komende drie weekenden ter hoogte van het viaduct gesloten voor autoverkeer. Het heeft te maken met de sloop van het zuidelijke deel van het viaduct.

De sloop is nodig vanwege het intrillen van de damwanden voor het verdiepte gedeelte van de zuidelijke ringweg. Het autoverkeer wordt omgeleid via de ringweg. Combinatie Herepoort voert de sloopwerkzaamheden uit in de weekenden van 15, 22 en 29 juni. De werkzaamheden zijn zowel overdag als ’s nachts, van vrijdag 21.00 uur tot maandag 05.00 uur.

Omwonenden kunnen hinder ondervinden, in de vorm van geluid en trillingen. Om die hinder te beperken worden geluidswerende maatregelen genomen. De werkzaamheden met de meeste overlast geven worden zoveel mogelijk overdag uitgevoerd.

Het autoverkeer wordt omgeleid via de ringweg. Fietsers en voetgangers gaan een stukje om via de Papiermolenlaan, Papiermolentunnel en het fietspad langs de Zuiderbegraafplaats.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *