Fietsers botsen in Herestraat

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk maandagochtend in de Herestraat zijn twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur op de kruising met het Zuiderdiep. “Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Wind. “Twee fietsers zijn in ieder geval met elkaar in botsing gekomen. Eén van hen raakte gewond waardoor een ambulance en ook een motorambulance ter plaatse kwamen.”

De inzet van de grote ambulance bleek uiteindelijk niet noodzakelijk. “De motorrijder heeft het slachtoffer gecontroleerd. De vrouw kon daarna weer verder.” De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: