Cafetaria Floresstraat voor de derde keer overvallen

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Een cafetaria aan de Floresstraat is in de nacht van woensdag op donderdag overvallen. Dat meldt de politie. Dat gebeurde door een ongeveer 16-jarige jongen met een vuurwapen.

De overval vond om 0.45 uur plaats. Een medewerkster werd met een vuurwapen bedreigd en moest geld afstaan. Hoeveel er is buitgemaakt is nog onbekend. Het is al de derde keer in korte tijd dat de cafetaria bezoek kreeg van ongewenste gasten. In februari en april was het ook al het geval.

Volgens de politie gaat het om een getinte jongeman met een smal postuur. Hij is tussen de 1.70 en 1,75 groot en heeft opvallend grote ogen. Hij droeg een masker dat een deel van zijn gezicht bedekte. De jongen vluchtte na de overval in de richting van de Bataviastraat.

Deel dit artikel: