“Als mijn volgers het niet leuk vinden, moet ik weer wat nieuws verzinnen”

oogochtendshow
Foto: Music by Blanks

Groningse Informatiekundestudent Simon de Wit, beter bekend onder de artiestennaam Blanks, gaat binnenkort naar New York om daar op te treden op het NY Indie Week Festival.

Ongeveer zes jaar geleden begon Simon met zijn YouTube kanaal. Terwijl hij begon als vlogger, ging zijn focus al snel naar de muziek. De laatste twee jaar is zijn kanaal enorm gegroeid en heeft hij meer dan 800.000 abonnees op YouTube, 300.000 maandelijkse luisteraars op Spotify en 200.000 volgers op Instagram.

Zijn grote succes is niet alleen te danken aan zijn muzikaliteit, maar ook aan zijn creativiteit wanneer het gaat om het maken van zijn video’s. In zijn ‘One Hour Song Challenge’ video’s probeert hij bijvoorbeeld binnen een uur bekende popnummers na te maken. Ook schrijft Simon, met hulp van zijn Instagramvolgers, nieuwe nummers.

Simon vertelde vanochtend de OOG Ochtendshow alles over zijn carrière als muzikant en over het festival waar hij zal gaan optreden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *