Aanhouding na wilde achtervolging in Stad

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Politieagenten hebben dinsdagavond een automobilist aangehouden na een wilde achtervolging in de stad Groningen. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

“De achtervolging is in Selwerd begonnen”, vertelt Wind. “Hoe de achtervolging begonnen is, en waarom de agenten juist deze bestuurder op de korrel hadden is onbekend.” Via Paddepoel en Vinkhuizen eindigde de achtervolging in De Cockstraat in de wijk Gravenburg. “In die straat was één van de velgen er af gelopen waardoor de bestuurder niet verder kon. Daar is de bestuurder ook aangehouden.”

Aan het asfalt in De Cockstraat is flink wat schade ontstaan omdat het rechter voorwiel uit alleen nog maar een velg bestond. Het betrokken voertuig is door een bergingsbedrijf weggesleept. De politie doet onderzoek naar het incident. Voor zover bekend zijn er bij de achtervolging geen andere voertuigen beschadigd geraakt.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

  1. In een groot deel van Selwerd is de maximumsnelheid 30 km/h. Ik vind “waarom de agenten juist deze bestuurder op de korrel hadden is onbekend” wat vreemd, aangezien de hufter ook tijdens zijn vlucht duidelijk liet zien dat hij lak heeft aan het leven van anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *