Zuidelijke ringweg vannacht gedeeltelijk afgesloten voor reparaties

nieuws

Aankomende nacht (van dinsdag op woensdag) gaat Combinatie Herepoort enkele detectielussen bij het Julianaplein repareren.

Daarvoor moet de ringweg vanaf 22.00 uur tot de volgende ochtend 6.00 uur worden afgesloten vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan het Julianaplein.

“Eerder dit jaar hebben we de verkeersregelinstallatie bij het Julianaplein vervangen”, legt Jos Veneberg van Combinatie Herepoort uit. “Sindsdien hebben we enkele storingen ontdekt in de detectielussen die in het asfalt liggen. Om dit systeem weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren, gaan we de defecte lussen vannacht herstellen.

De verwachting is dat hierdoor het verkeer bij het Julianaplein beter doorstroomt.” Ook wordt koppeling tussen de verkeersregelinstallatie en de Julianabrug hersteld: “Als de brug open gaat, zou het verkeer dat niet via de brug gaat, gewoon groen moeten krijgen. Nu blijven alle verkeerslichten op rood staan. We proberen dit vannacht op te lossen.”

Het verkeer wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *