Volleyballer Dennis Borst verlengt contract met 2 jaar bij Abiant Lycurgus

nieuws
Foto: Gerrie van der Boom - FotoKlick Fotografie

Volleyballer Dennis Borst heeft zijn contract bij Abiant Lycurgus verlengd. De speler van de Groningse club had een aflopend contract, maar tekende vrijdagmiddag voor twee seizoenen bij.

Borst speelde van 2012 tot medio 2014 ook al bij Abiant Lycurgus, maar vertrok daarna naar Landstede Zwolle. De 1.98 meter lange speler werd met Zwolle in 2015 kampioen en keerde vervolgens terug naar Groningen. Borst werd met Lycurgus de afgelopen 3 seizoenen 3 keer landskampioen. Zondag kan de ploeg van Arjan Taaij de vierde landstitel op rij pakken.

Stijn Held en Steven Ottevanger hebben van de huidige selectie als enigen een doorlopend contract. Held, Ottevanger en Borst zijn daardoor de 3 spelers die voor volgend seizoen al zijn vastgelegd. Aanvoerder Wytze Kooistra stopt met volleyballen en Auke van de Kamp vertrekt aan het einde van het seizoen naar Tectum Achel in België.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *