Vier spelers FC Groningen bij Jong Oranje

sport

Vier spelers van FC Groningen zijn definitief geselecteerd voor Jong Oranje dat op vrijdag 31 mei tegen Mexico speelt in Doetinchem.

Het gaat om Ludovit Reis, die onlangs voor Barcelona tekende en debuteert in Jong Oranje, verdediger Deyovaisio Zeefuik, aanvaller Kaj Sierhuis en Jan Hoekstra, de doelman van de beloften van FC Groningen.

Erwin van de Looi is bondscoach van Jong Oranje en Marcel Groninger is zijn assistent. Van de Looi is ex trainer van FC Groningen en Groninger was assistent bij de FC. De oefenwedstrijd tegen Mexico voor de kwalificatiecampagne voor het Europees Kampioenschap 2021. Hongarije en Slovenië organiseren dit EK samen. Aan het eindtoernooi doen zestien landen mee, waarbij Hongarije en Slovenië als gastlanden automatisch gekwalificeerd zijn.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *