Steentilstraat vijf maanden afgesloten voor fietsers

nieuws

De Steentilstraat is vijf maanden lang op werkdagen tot 17.00 uur afgesloten voor fietsers.

De Steentilstraat en de Kleine Steentilstraat zijn tot eind september op werkdagen tussen 07.00 en 17.00 uur afgesloten voor doorgaand fietsverkeer. De werkzaamheden begonnen begin mei. Het verkeer wordt omgeleid. Enexis en Waterbedrijf Groningen voeren er momenteel werkzaamheden uit aan leidingen.

Later dit jaar krijgt de Steentilstraat ook nog nieuwe gele stenen. Het is nog niet bekend wanneer dat gaat gebeuren.

Deel dit artikel:

  1. Het zij zo. Er is vast wel weer nieuwe aanwas. De Steentilstraat kan wel een oppepper gebruiken. Wat er nu zit, dat doet de Steentilstraat ook geen goed.

   1. Er zitten daar een vele prima zaken en dat jij dat niet weet zegt veel over je kennis van onze stad, jij blaast op je roeptoeter maar er komt slechts lucht uit.

   2. Als jij de verpaupering voorstaat, dan heb ik idd geen kennis van mijn stad!

   3. Jij hebt inderdaad totaal geen kennis, er zitten daar een aantal rotte panden maar de meesten zijn gewoon goede panden met goede zaken die ik hier niet allemaal ga opnoemen. Maar dat jij dat niet weet zegt mij en iedereen die dit leest genoeg.

   4. Ik woon hier 60 jaar in deze stad en het ziet er in de Steentilstraat inderdaad niet meer uit.
    Helaas Doe, dat is mijn mening.

   5. Dan zou ik al ik u was eens een bril aanschaffen, u beeld is namelijk behoorlijk vertroebeld. Er staan een paar panden tussen die inderdaad wel opgeknapt kunnen worden.
    Voor de rest was de Steentilstraat in het verleden vele malen erger qua verpaupering, maar ook dat is blijkbaar aan u voorbij gegaan.

    Tjonge jonge wat een verpaupering, beelden 2019. ( dat is de tijd waarin we nu leven )

    https://www.google.com/maps/@53.2161961,6.5718247,3a,75y,18.84h,85.61t/data=!3m6!1e1!3m4!1sopjb66IS5riHE3B3tjLiiA!2e0!7i13312!8i6656

 1. Belachelijk dat een winkelstraat daar 5 maanden van moet lijden. Het hele hoogseizoen. Als er vervolgens later dit jaar ook nog nieuwe stenen in komen combineer je zoiets toch?! Zelfs al wordt het door verschillende bedrijven gedaan.

 2. Hahahahahaha, alsof fietsers zich door zo’n lullig bordje laten tegenhouden.
  Die fietsenmaker in zijn gele hesje gaat het nog druk krijgen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *