Politie verspreidt compositietekening moord Jaagpad

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie in Groningen heeft zondag in het begin van de avond een compositietekening online gezet van een man die ten tijde van de moord op het Jaagpad afgelopen dinsdag gezien werd. “Zijn precieze rol is nog niet duidelijk.”

“In de nabijheid van het plaats delict werd kort na het dodelijke steekincident door getuigen een man gezien die in de richting van de Ringweg liep”, aldus de politie. “Omdat we op zoek zijn naar deze man hebben we een compositietekening laten maken. Het gaat om een manspersoon die tussen de twintig en dertig jaar oud is, rond de 1.70-1.80 meter lang is en vermoedelijk een licht getinte huid heeft. De man droeg deze dinsdagavond donkere bovenkleding en een zwarte pet.”

Op het plaats delict werd dinsdagavond rond 19.15 uur een 27-jarige man uit de stad Groningen neergestoken. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. “Denkt u in de compositietekening iemand te herkennen, neem dan contact op met de politie. Ook als u dinsdagavond in de buurt van het Jaagpad iets gezien hebt dat mogelijk verband kan houden met het onderzoek kunt u ons bellen op telefoonnummer 0900 88 44.” De politie is anoniem te bereiken op 0800 7000.

Deel dit artikel: