Bioscoopzaal in Beatrix Kinderziekenhuis

Kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis in het UMCG kunnen vanaf nu een echte bioscoopervaring beleven. Er is een speciale bioscoopzaal geopend om de nieuwste films te vertonen. Met de komst van deze filmzaal krijgen zieke kinderen afleiding tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.

De filmzaal is een initiatief van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis in samenwerking met bioscoopketen Pathé. Het Beatrix Kinderziekenhuis is ontzettend blij met de komst van de bioscoop. ‘Zo kunnen kinderen weer echt even kind zijn’, aldus Barbara Baijens van de stichting. Voor zieke kinderen is het niet vanzelfsprekend om samen te zijn met leeftijdsgenootjes en een film te zien. Vanaf nu is dat voor hen ook mogelijk en wordt er gewerkt aan de sociale ontwikkeling.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *