Al bijna tachtig tips na compositietekening moord Jaagpad

De compositietekening van de persoon die gezocht wordt in verband met de moord op Het Jaagpad heeft inmiddels al 76 tips opgeleverd. Dat laat de politie weten.

“Zondagavond rond 17.45 uur hebben we de tekening online gezet”, vertelt politiewoordvoerder Nathalie Schubart. “Zojuist rond 12.00 uur waren er bij ons als 76 tips binnengekomen. Op dit moment zijn we heel druk bezig om al deze tips te bekijken en na te trekken. Dit willen we heel minutieus en met uiterste precisie uitvoeren.”

Vorige week dinsdag werd een 27-jarige man uit de stad op Het Jaagpad neergestoken. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. “Direct zijn we begonnen met een groot onderzoek, maar ook hebben we direct het publiek te hulp gevraagd. Dit heeft inmiddels zo’n honderd tips opgeleverd.” Ondanks dat het bijna een week geleden is dat de moord plaats vond blijft iedere tip volgens Schubart welkom. “Als je iets gezien hebt, hoe klein het volgens jou zelf ook is, laat het gewoon weten. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0900 88 44.”

Deel dit artikel: