Aardbeving 5.50 uur ook zeer goed voelbaar in gemeente Groningen

nieuws

Woensdagochtend om 5.50 uur schrokken vele inwoners van de gemeente Groningen wakker van een aardbeving.

Evert Janse van OOG meldt vanuit de Oosterpoort: “Toevallig was ik net wakker en keek naar de wekker, die 5 uur 50 aanwees. Vervolgens trilden wij bijna het bed uit, doordat ons huis begon te bewegen.”  De schatting is dat de trilling ongeveer vijf seconden aanhield.

Bij RTV Noord zijn al honderden meldingen binnengekomen. Niet alleen uit de gemeente Groningen, maar ook uit Winsum, Bedum, Zeerijp en Appingedam.

Deel dit artikel:

  1. hier in de wijk de hoogte stad groningen centrum johan de wittstraat het hele huis trilde flink was net wakker en heel goed voelbaar was echt schrikken worden ze steeds zwaarder alles ging op en neer wel vijf seconden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *