Wedstrijd Donar – Apollo in het teken van UMCG Beatrix Kinderziekenhuis

sport
Foto: Donar

De wedstrijd tussen Donar en Apollo Amsterdam (zondag 28 april) zal geheel in het teken staan van het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG. Voor deze wedstrijd zijn patiënten van het Beatrix Kinderziekenhuis uitgenodigd om de wedstrijd te komen kijken.

Het ophalen van geld voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zal worden gedaan middels een veiling via onlineveilingmeester.nl. De gehele opbrengst van de objecten die op onlineveilingmeester.nl worden geveild komt ten goede aan de activiteiten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Objecten die worden geveild zijn onder andere een gesigneerd wedstrijdshirt van Donar, een gesigneerde basketbal en het “LAAT HET ZIEKE KIND NIET VALLEN” beeld (kunstenaar: Ynskje Penning) van het UMCG Beatrix Kinderziekenhuis.

Het eerste team van Donar brengt jaarlijks een bezoek aan het Beatrix Kinderziekenhuis. Tijdens dit bezoek gaan de spelers langs bij zieke kinderen om voor even de ziekte te vergeten. Een zeer dankbaar bezoek dat altijd indruk maakt op zowel spelers als de kinderen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *